Просимо у цьому підрозділі висловлювати свої пропозиції та зауваги стосовно роботи форуму. Якщо не можете розібратись із технічними функціями форуму, також пишіть про це тут
Славко » П'ят жовтня 10, 2008 12:09 pm
Takada написав:Ви зневажаєте людей, погрожуєте, ведете розмову по-хамськи і для Вас це ніби норма, але це не так.
Я ще раз питаю : ти спеціаліст з етики й естетики? А до людей на форумі я відношусь відповідно до їх дописів і нікого безпідставно не ображаю. Гнівно стараюсь реагувати лише тоді, коли така реакція адекватна.
Ви постійно "гнівно стараєтесь" бути зверхнім та дозволяєте собі звертатись на "ти" до людей, котрі з Вами на"Ви". А погрожуєте побиттям Ви теж, коли така реакція "адекватна"? І яким треба бути спеціалістом, щоб розуміти елементарні правила етикету? Так виглядає, що Вам це недосяжно.
-
Славко
- Частий дописувач
-
- Записи: 28
Takada » Пон жовтня 13, 2008 11:14 am
1) До Бога на "Ти", а до тебе на "Ви"? Ти що, здурів? 2)Є різні методи примусити людину думати над своїми дописами. Стараюсь використовувати доступні. 3) А це не відповідь на пряме питання, а новий вздор. І ще, спілкування з такими як ти, виконання ніяких елементарних правил не вимагає!
-
Takada
- Частий дописувач
-
- Записи: 79
Славко » Пон жовтня 13, 2008 11:48 am
Takada написав:1) До Бога на "Ти", а до тебе на "Ви"? Ти що, здурів? 2)Є різні методи примусити людину думати над своїми дописами. Стараюсь використовувати доступні. 3) А це не відповідь на пряме питання, а новий вздор. І ще, спілкування з такими як ти, виконання ніяких елементарних правил не вимагає!
У мене немає слів, всі закінчились Нехай Бог Вас збереже від невихованості, злоби та хамства, котрі Ви взрощуєте в свому серці. Мені Вас шкода.
Востаннє редагувалось Славко в Пон жовтня 13, 2008 11:49 am, всього редагувалось 1 раз.
-
Славко
- Частий дописувач
-
Yur » Сер жовтня 15, 2008 12:53 am
Ярослав написав:Нехай Бог Вас збереже від невихованості, злоби та хамства, котрі Ви взрощуєте в свому серці. Мені Вас шкода.
Cлова фарисея. Як можна просити у Бога й виказувати співчуття, коли усі потуги спрямовані, аби роздратувати опонента.
Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
-
Yur
- Частий дописувач
-
- Записи: 355
BOMBOVOZ » Сер жовтня 15, 2008 10:11 am
Дозвольте приєднатись новачку. Перше враження: при зустрічі опонентів може відбутись серйозна сутичка! з кривавими наслідками. Чи поводився б так Ісус?
-
BOMBOVOZ
-
- Записи: 2
Славко » Сер жовтня 15, 2008 3:33 pm
Yur написав:Cлова фарисея.
Як можна просити у Бога й виказувати співчуття, коли усі потуги спрямовані, аби роздратувати опонента.
? ? ? В мене немає прихованих мотивів. Дякую Богу, завжди говорю те, що думаю. Якщо ні - мовчу. Для мене це дуже важливо.
Востаннє редагувалось Славко в Сер жовтня 15, 2008 7:19 pm, всього редагувалось 1 раз.
-
Славко
- Частий дописувач
-
Yur » Чет жовтня 16, 2008 2:39 am
Ярослав написав:В мене немає прихованих мотивів. Дякую Богу, завжди говорю те, що думаю. Якщо ні - мовчу. Для мене це дуже важливо.
Безмірно радий за вас! Говорити те, що думаєш, а ще й уміти відповідати за свої слова, -- й справді треба подякувати Богові. Реагувати ж на чуже роздратування власним роздратуванням, -- краще мовчати.
Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
-
Yur
- Частий дописувач
-
Yur » Чет жовтня 16, 2008 2:57 am
BOMBOVOZ написав:Дозвольте приєднатись новачку. Перше враження: при зустрічі опонентів може відбутись серйозна сутичка! з кривавими наслідками. Чи поводився б так Ісус?
Ісус убиває СЛОВОМ, тих хто супротивні Слову. Хто ж спраглі Слова, -- тих оживляє СЛОВОМ.
-
Yur
- Частий дописувач
-
Славко » Чет жовтня 16, 2008 9:57 am
Yur написав:Ісус убиває СЛОВОМ, тих хто супротивні Слову. Хто ж спраглі Слова, -- тих оживляє СЛОВОМ.
Поетично і гарно, та однак Ісус не УБИВАЄ Словом. Він це ЗРОБИТЬ в часі другого приходу - див. Одкровення 19 розділ. Це ще не сталось, це станеться в майбутньому, може ми це навіть і побачимо ще за нашого життя (все можливо). Але що це має спільного з тим, що співрозмовник на християнському богословському форумі погрожує опоненту побиттям та висловлює бажання "кілька разів" його принизити? Як то там звучить - "па-па, християнство"? Ось в другому дописі до мене брат говорить, що "якби знайшов мене в Дрогобичі, то зробив би інквізицію вручну" - чи це означає, що він виділить спеціально день і 10 гривень на дорогу, знайде мене (а це не так вже й важко) і заріже мене десь в під'їзді? Бо привселюдно мене спалити йому ж не дадуть  , сподіваюсь. І все задля того, що я зробив йому зауваження щодо тону, яким він відстоює свої релігійні погляди? Чи можна так стати ближчим до Бога? І хочте вірте, а не хочте - не вірте, я дійсно не дратуюсь - ні на нього, ні тим більше на Вас. Я думав, що тут ми можемо поспілкуватись та чимось збагатитись один від одного - власне за цим я сюди й прийшов. І саме цю мету я й переслідував - щоб форум був для цього придатним місцем. (Мабуть, трохи я ідеаліст  ). А якби я хотів віртуального "адреналіну", то пішов би десь на якесь мейлру сперечатись з русскими на тему "Україна в НАТО". Благословінь Вам Божих!
Востаннє редагувалось Славко в Чет жовтня 16, 2008 10:31 am, всього редагувалось 1 раз.
-
Славко
- Частий дописувач
-
Takada » Чет жовтня 16, 2008 11:10 am
Агов, друже, легше, легше трохи на поворотах, бо так і вилетіти можна
Для Вас неділя - такий самий пунктик як для Вашого опонента субота і різниці між вами обома ніякої. Ви зневажаєте ближього, виливаєте на нього неприязнь (це ще м'яко кажучи) та погрожуєте фізичним насильством людині, котра всього-на всього на церковне життя має інший погляд ніж Ви. Якщо це Ваш "максимально-можливий морально-етичний рівень", до якого Ви доросли "в цих християнських церквах", то нема чого Вам тут зверхньо поводитися та гордитися тим Вашим католицизмом. НІЩО не дає Вам права принижувати інших.
Хто вважає на дні - ради Господа вважає. І хто не вважає на дні - ради Господа не вважає.
І кожен здасть звіт перед Богом за себе.
1) Це твоє перше повідомлення в цій темі - де ти ліз? 2)Оце не вчи як їздити на поворотах, бо як вилетиш у мене... 3)Цей форум богословський, а не адвентистський. Я думаю ти бачиш різницю. Можливо, тобі слід починати розуміти, що є такі речі у християнстві, які слід викидати геть, а також те, що ближніх нам адвентистів часом треба "врозумити".
-
Takada
- Частий дописувач
-
- Записи: 79
Славко » Чет жовтня 16, 2008 11:45 am
Takada написав:1) Це твоє перше повідомлення в цій темі - де ти ліз? 2)Оце не вчи як їздити на поворотах, бо як вилетиш у мене... 3)Цей форум богословський, а не адвентистський. Я думаю ти бачиш різницю. Можливо, тобі слід починати розуміти, що є такі речі у християнстві, які слід викидати геть, а також те, що ближніх нам адвентистів часом треба "врозумити".
1) Я ніде не "ліз". Форум - це місце для спілкування. Якщо не хочете, щоб з Вами розмовляли - не пишіть на форумах, листуйтесь по мейлу. 2) І ось Ви знову мені погрожуєте. Мені вже надоїло, змініть платівку, будь-ласка. 3а) БОГОСЛОВСЬКИЙ не означає КАТОЛИЦЬКИЙ. Богослов'я є католицьке, православне, протестантське, адвентистське... До речі, почитайте Декрет про екуменізм (ІІ Ватиканський собор), 3 пункт - цікаві там речі написані про некатолицькі християнські церкви. 3б) Викидати геть найперше треба злобу зі свого серця, бо вона навіть і близько частиною християнства не є. 3в) Ближніх нам не так треба врозумляти - бо тепер Ваш опонент скаже "Католики неврівноважені люди. От я з одним з них поспілкувався, він кілька разів пообіцяв мене побити за суботу". А його співрозмовник додасть - "Так, так, вони такі..." І пішло-поїхало...  (Жартую, звичайно) 4) Зверніться до свого пароха (викладача, шефа, єпископа, .... батька, матері, дідуся ча бабусі) на "ти" (і то в грубій манері - так як тут) та аргументуйте їм свою поведінку так як і мені. (Я маю на увазі фразу "до Бога на "Ти", а до тебе - на "Ви", ти що, здурів?"). Як Ви думаєте, що вони Вам скажуть? Можете не відповідати. В мене вже немає жодного бажання коли-небуть на цей форум приходити.
-
Славко
- Частий дописувач
-
Yur » Чет жовтня 16, 2008 2:05 pm
Ярослав написав:Yur написав:Ісус убиває СЛОВОМ, тих хто супротивні Слову. Хто ж спраглі Слова, -- тих оживляє СЛОВОМ.
Поетично і гарно, та однак Ісус не УБИВАЄ Словом. Він це ЗРОБИТЬ в часі другого приходу - див. Одкровення 19 розділ. Це ще не сталось, це станеться в майбутньому, може ми це навіть і побачимо ще за нашого життя (все можливо).
Бог поза часом. Минуле, майбутнє. сьогодення, -- УСЕ перед Ним. Ярослав написав:Я думав, що тут ми можемо поспілкуватись та чимось збагатитись один від одного - власне за цим я сюди й прийшов. І саме цю мету я й переслідував - щоб форум був для цього придатним місцем. (Мабуть, трохи я ідеаліст  ).
Очевидно ви просто не читаєте Святе Письмо. Дали вам ляпаса -- терпіть, навіть коли отримаєте з здругого боку wink. Або ж благословення ваші -- фарисейські. Ярослав написав:Благословінь Вам Божих!
-
Yur
- Частий дописувач
-
Повернутись в "Богословський форум"
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
|