Молімось за Грузію!
34 повідомлень
• Сторінка 3 з 3 • 1, 2, 3
Re: Молімось за Грузію!
Тоталітарні, зможу погодитись, нічим не виправдаєшь. А щодо авторитарних тут питанні спірне. В Белорусії та Росії живуть погано проте, краще, ніж у "демократичній" Україні. Та й авторитаризм непоганий в умовах кризи, як зараз. В Росії Путін примусив олігархів провести три роки тому модернізацію металургійних потужностей, наших же укр.олігархів проимусити було нікому, отже вони витратили минулі надприбутки на футб.команди, яхти і т.д. В результаті Китай і Росія зробили укр.метал не конкурентноздатним на світових ринках, не тільки за якістю, а й за ціною. Скильки лиха населенню сьогодні принесли спекуляції укр.банків з доларом. В Росії Путін зібрав банкирів і сказав: один неправильний рух і можете позбавитися ваших банків. Результат - хоча рубль і девальвує, проте такого жаха, як з гривнею немає. Якщо Ви християнин, то повинні знати цитату з Євангелія, що державний службовець повинний ще мати меч. Те що Ющенко робить вигляд, що дозволяє критикувати владу, ще не робить менеджмент ефективним. Христос названий "Царем Царів", а не демократом демократів, і не президентом президентів, і не спікером спікерів. В Католицькій Церкві принцип управління явно авторитарний.
Що означає жити погано, або краще. Я знаю поняття цифри, але їх тут не бачу.
А ти газети читаєш?
А де є така цитата?
Re: Молімось за Грузію!Цифри подивитися (напр.ВВП на душу населення) може подивитись, де завгодно, хоч у Вікіпедії, а Св.Писання не знати соромно!
З тобою і так все ясно, але, все ж таки, якщо посилаєшся на когося, а особливо на Святе Письмо, то не вигадуй, а вказуй Книгу, розділ і вірш, бо я такої цитати не знаю хоча б тому, що поняття держслужбовець тоді навряд чи існувало.
34 повідомлень
• Сторінка 3 з 3 • 1, 2, 3
Повернутись в "Богословський форум" Хто зараз онлайнЗараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |