Молімось за Грузію!

Просимо у цьому підрозділі висловлювати свої пропозиції та зауваги стосовно роботи форуму. Якщо не можете розібратись із технічними функціями форуму, також пишіть про це тут

Re: Молімось за Грузію!

Повідомлення DeniM » Вів грудня 23, 2008 10:38 pm

Takada написав:
Якщо в Росії авторитарні режими можна виправдати посиленням держ.влади, пром.інфраструктури, підвищенням нац.моралі та свідомості

Авторитарні режими нічим не можна виправдати.

Тоталітарні, зможу погодитись, нічим не виправдаєшь. А щодо авторитарних тут питанні спірне. В Белорусії та Росії живуть погано проте, краще, ніж у "демократичній" Україні. Та й авторитаризм непоганий в умовах кризи, як зараз. В Росії Путін примусив олігархів провести три роки тому модернізацію металургійних потужностей, наших же укр.олігархів проимусити було нікому, отже вони витратили минулі надприбутки на футб.команди, яхти і т.д. В результаті Китай і Росія зробили укр.метал не конкурентноздатним на світових ринках, не тільки за якістю, а й за ціною. Скильки лиха населенню сьогодні принесли спекуляції укр.банків з доларом. В Росії Путін зібрав банкирів і сказав: один неправильний рух і можете позбавитися ваших банків. Результат - хоча рубль і девальвує, проте такого жаха, як з гривнею немає.

Якщо Ви християнин, то повинні знати цитату з Євангелія, що державний службовець повинний ще мати меч. Те що Ющенко робить вигляд, що дозволяє критикувати владу, ще не робить менеджмент ефективним.
Христос названий "Царем Царів", а не демократом демократів, і не президентом президентів, і не спікером спікерів. В Католицькій Церкві принцип управління явно авторитарний.
DeniM
Частий дописувач

Записи: 25

Повідомлення takada09 » Вів грудня 30, 2008 11:19 am

В Белорусії та Росії живуть погано проте, краще, ніж у "демократичній" Україні.

Що означає жити погано, або краще. Я знаю поняття цифри, але їх тут не бачу.

Результат - хоча рубль і девальвує

А ти газети читаєш?

повинні знати цитату з Євангелія, що державний службовець повинний ще мати меч.

А де є така цитата?
takada09

Записи: 8

Повідомлення DeniM » П'ят січня 16, 2009 9:55 am

Цифри подивитися (напр.ВВП на душу населення) може подивитись, де завгодно, хоч у Вікіпедії, а Св.Писання не знати соромно!
DeniM
Частий дописувач

Записи: 25

Повідомлення takada09 » Вів січня 20, 2009 1:20 pm

Цифри подивитися (напр.ВВП на душу населення) може подивитись, де завгодно, хоч у Вікіпедії, а Св.Писання не знати соромно!

З тобою і так все ясно, але, все ж таки, якщо посилаєшся на когося, а особливо на Святе Письмо, то не вигадуй, а вказуй Книгу, розділ і вірш, бо я такої цитати не знаю хоча б тому, що поняття держслужбовець тоді навряд чи існувало.
takada09

Записи: 8

Поперед.

Повернутись в "Богословський форум"

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей